pike_genomskinlig
namnskylt_s
skojfot_2

Våra böcker

Här nedan ser du de böcker som vi själva gett ut. De är antingen skrivna av oss eller av utvalda författare. Klickar du på ”Läs mer” får du mer information om varje bok. De finns hos de större internetbokhandlarna, men kan även beställas direkt hos oss. Skicka då ett mejl eller använd bokbeställningsformuläret.

Prestationsglädje

Av Niina Svartberg

Uppdaterad version av den banbrytande succén Lyckas på tävling. En bok om konsten att få till det på tävlingsplanen med sin hund, och om att vända oro, nervositet och dåligt självförtroende till glädje, inspiration och styrka.

Bra relation

Av Kenth Svartberg

En bok om hur du kan få samspelet med din hund att stråla. Rekommenderas till alla hundägare som strävar efter ett bra liv med hunden! 

Med sikte på 10:an

Av Niina Svartberg & Kenth Svartberg

Tävlingslydnad kan vara otroligt fartfyllt och engagerande! I den här boken kan du läsa om hur man med hjälp av belöningar får hunden aktiv, initiativrik och positiv under såväl träning som tävling. 

Härliga valptid

Av Ingalill Blixt & Curt Blixt

En bok för dig som nu eller snart befinner dig i en underbar period av livet – i valptiden. Det är nu du kan skapa en god relation med hunden och lära den en massa goda vanor som ni senare har stor nytta av. En bok om just denna härliga tid! Till boken finns också en personlig valpguide.

Mot startklass!

Av Niina Svartberg & Kenth Svartberg

En bok som riktar in sig på den första klassen i tävlingslydnad.  En riktigt bra bok för dig som vill ha kul med din hund och utvecklas tillsammans med den!

Mentalitetsboken

Av Ingalill Blixt, Curt Blixt & Kenth Svartberg

En bok om olika typer av mentaltester och vad de kan säga om hunden som individ. Dessutom får vi här lära oss hur man anpassar träningen utifrån hundens unika förutsättningar.

Bäst till häst

Av Susanne Egemar & Niina Svartberg

Lyckas på tävling för ryttare! En katt bland våra bokhermeliner då den inte handlar om hund, utan om att tävla med häst. En bok för dig som vill utvecklas som ryttare och dessutom må och prestera bättre när du tävlar. Till boken finns en studieplan.