Träningsgrupper

Vi erbjuder ett antal träningstillfällen varje termin där antingen Niina eller Kenth tar emot träningsgrupper för praktisk träning, framförallt med inriktning på tävlingslydnad. Du och din kompis kan boka en tid, eller så är ni ett lite större träningsgäng som vill ha coachning. Träningen är individuell, så det spelar inte någon roll om ni har kommit olika långt. Fördelen med att ha träningskompisarna med sig är att vi alla tar del av varandras träning. Det gör det lättare att sedan fortsätta träningen hemmavid med de tips och tankar som kommer upp under tillfällena. Vi håller till i Skojhallen eller på den intilliggande träningsplanen. Halvdagar, som kan passa 2-3 ekipage, är antingen klockan 9-13 eller 13-17. Kostnaden för en halvdag är 3 000:-. Heldagar är mellan 9 och 17, passar 4-6 ekipage, och kostar 6 000:-. Moms och lokalhyra ingår i priserna. Nedan ser du tillgängliga datum för de aktuella terminerna. 

picknick

Vårterminen 2021

Nyhet!

Nu har vi gjort en plan för vårterminen 2021 när det gäller bokningsbara träningsdagar för grupper. Du hittar dagarna här. Hör av dig till oss via mejl eller via kontaktformuläret om du är intresserad av att boka någon av dagarna. Välkommen! 

Höstterminen 2020

De flesta träningsgruppstillfällena under höstterminen är bokade. Är du eller ni intresserade av en träningsdag under andra halvåret 2020 skicka oss då ett mejl så ska vi leta efter möjliga luckor. Eventuella återbud meddelas under fliken Nyheter och på vår Facebooksida.

Scroll Up