pike_genomskinlig
namnskylt_s
skojfot_2

Bokningsinformation

Hallen går att boka hela timmar mellan 8.00 och 22.00 alla dagar i veckan. Vi har ett enhetligt pris för alla timmar men med viss mängdrabatt (samtliga priser inklusive moms):

  • 275 kronor per timme
  • 250 kronor per timme vid hyra av minst 4 timmar efter varandra
  • 2200 kronor för heldag
  • Klippkort för 10 timmar; 2500 kronor

När det gäller klippkortet köper du tio träningstimmar och kan boka in timmarna så som du vill ha dem. Priset för dessa tio timmar är 2500:- (250:- i rabatt). Klippkortet är knutet till den person som bokar.

Ett bra första steg är att titta i kalendern och se vad som är ledigt. Då du bestämt vilka tider du vill boka skickar du ett mejl till oss eller använder dig av bokningsformuläret nedan. Viktigt att du anger ditt namn och telefonnummer, och förstås vilka timmar du är intresserad av. Skriv gärna också vilken typ av träning du planerar att göra, exempelvis lydnad, agility eller skydd. Så fort vi läst ditt mejl får du svar på om tiden fortfarande är ledig. Då betalningen är gjord (pg 18 28 79-7) är hallen bokad. Vi vill ha betalningen oss tillhanda senast 3 dagar innan besöket. Innan ditt besök får du ett mejl med den kod du behöver för att komma in i hallen.  

Vi har kodlås även på köksdörren med samma kod som till hallen. Det innebär att man kan gå in i köket före sin träningstid eller vara kvar en stund efter sin träningstid, utan att störa den som eventuellt tränar i hallen just då. Kom ihåg att låsa även den dörren då ni lämnar Skojhallen.

Bokningsförfrågan