Kurser

Vi har återkommande kurser varje termin, oftast med olika aspekter av tävlingslydnad som tema. De praktiska delarna i kurserna individanpassas, men målet är också att deltagarna ska få med sig de allmänna tankarna bakom vårt sätt att jobba med belöningsträning. Kurserna hålls i Skojhallen. Nedan ser du de planerade kurserna under denna och kommande termin. 

Höstterminen 2021

Tävlingslydnadskurs 19-20 augusti

En plats kvar!

En tvådagarskurs för dig som vill utveckla dig och din hund i tävlingslydnad eller brukslydnad, oavsett vilken klass du är i nu med din hund. Vi kommer mest att ägna oss åt praktisk träning, där en hund i taget tränas, men vi kommer även att ha teoripass. Kursen har sex kursplatser. Datum 19-20 augusti (torsdag-fredag); Niina och Kenth håller i varsin dag. Kurspris 2500:- inklusive moms. Välkommen med din anmälan via e-post!

Tävlingslydnadskurs 2-3 september

En plats kvar!

En tvådagarskurs för dig som vill utveckla dig och din hund i tävlingslydnad eller brukslydnad, oavsett vilken klass du är i nu med din hund. Vi kommer mest att ägna oss åt praktisk träning, där en hund i taget tränas, men vi kommer även att ha teoripass. Kursen har sex kursplatser. Datum 2-3 september (torsdag-fredag); Niina och Kenth håller i varsin dag. Kurspris 2500:- inklusive moms. Välkommen med din anmälan via e-post!

Sommaren 2021

Minisommarläger i tävlingslydnad 4-6 augusti

Ett extrainsatt 3-dagarsläger för dig som vill utveckla dig och din hund i tävlings- eller brukslydnad. Vi kommer förstås att träna hund en hel del, men på schemat finns även flera teoripass, bland annat med temat mental träning, och en träningstävling med videogranskning. Datumet är 4-6/8 (onsdag-fredag). Kursen har 10 kursplatser där både Niina och Kenth är instruktörer för varsin grupp parallellt. Grupperna varvar instruktörer så att alla får träffa både Niina och Kenth. Den praktiska träningen är individuell och utgår från de önskemål som föraren har. Det gör också att det inte spelar någon roll vilken klass du och din hund är i nu. Har du inte startat ännu fungerar det också fint, men det är bra om hunden har träningsvana för att kunna tillgodogöra sig träningen. Priset är 3 200:- inklusive moms.