pike_genomskinlig
namnskylt_s
skojfot_2

Kurser

Vi har återkommande kurser varje termin, oftast med olika aspekter av tävlingslydnad som tema. De praktiska delarna i kurserna individanpassas, men målet är också att deltagarna ska få med sig de allmänna tankarna bakom vårt sätt att jobba med belöningsträning. Kurserna hålls i Skojhallen, några kilometer utanför Alunda. Nedan ser du de planerade kurserna under denna och kommande termin. 

Minisommarläger 1: 18-20 juni

Några platser kvar

Ett 3-dagarsläger för dig som vill utveckla dig och din hund i tävlings- eller brukslydnad. Vi kommer att träna hund en hel del, men på schemat finns även teoripass, bland annat med temat mental träning, och en träningstävling med videogranskning. Datumet är 18-20/6 (tisdag-torsdag). Kursen har 10 kursplatser där Niina och Kenth är instruktörer för varsin grupp parallellt. Grupperna varvar instruktörer så att alla får träffa oss båda. Den praktiska träningen är individuell och utgår från de önskemål som föraren har. Det gör också att det inte spelar någon roll vilken klass du och din hund är i nu. Har du inte startat ännu fungerar det också fint, men det är bra om hunden har träningsvana för att kunna tillgodogöra sig träningen. Priset är 3 400:- inklusive moms. 

Minisommarläger 2: 7-9 augusti

Fullbokat, men reservplats finns

Ett 3-dagarsläger för dig som vill utveckla dig och din hund i tävlings- eller brukslydnad. Vi kommer att träna hund en hel del, men på schemat finns även teoripass, bland annat med temat mental träning, och en träningstävling med videogranskning. Datumet är 7-9/8 (onsdag-fredag). Kursen har 10 kursplatser där Niina och Kenth är instruktörer för varsin grupp parallellt. Grupperna varvar instruktörer så att alla får träffa oss båda. Den praktiska träningen är individuell och utgår från de önskemål som föraren har. Det gör också att det inte spelar någon roll vilken klass du och din hund är i nu. Har du inte startat ännu fungerar det också fint, men det är bra om hunden har träningsvana för att kunna tillgodogöra sig träningen. Priset är 3 400:- inklusive moms.