Kurser

Vi har återkommande kurser varje termin, oftast med olika aspekter av tävlingslydnad som tema. De praktiska delarna i kurserna individanpassas, men målet är också att deltagarna ska få med sig de allmänna tankarna bakom vårt sätt att jobba med belöningsträning. Kurserna hålls i Skojhallen. Nedan ser du de planerade kurserna under denna och kommande termin. 

Vårterminen 2020

Tävlingslydnadskurs 17-18 juni

Fullbokad, men reservplats går att boka

En tvådagarskurs för dig som vill utveckla dig och din hund i tävlingslydnad eller brukslydnad, oavsett vilken klass du är i nu med din hund. Vi kommer mest att ägna oss åt praktisk träning, där en hund i taget tränas, men vi kommer även att ha teoripass. Kursen har sex kursplatser. Datum 17-18 juni (onsdag-torsdag); Niina och Kenth håller i varsin dag. Kurspris 2500:- inklusive moms. Välkommen med din anmälan via e-post!

Minisommarläger i tävlingslydnad
22-24 juni

Fullbokad, men reservplats går att boka

Ett 3-dagarsläger för dig som vill utveckla dig och din hund i tävlings- eller brukslydnad. Vi kommer förstås att träna hund en hel del, men på schemat finns även flera teoripass, bland annat med temat mental träning, och en träningstävling med videogranskning. och teoripass kring inlärning, smart träning och mental träning för förare. mest att ägna oss åt praktisk träning, där en hund i taget tränas, men vi kommer även att ha teoripass. Kursen har sex kursplatser. Datum 17-18 juni (onsdag-torsdag); Niina och Kenth håller i varsin dag. Kurspris 2500:- inklusive moms. Välkommen med din anmälan via e-post!

Höstterminen 2020

Tävlingslydnadskurs 30-31 juli

Fullbokad, men reservplats går att boka

En tvådagarskurs för dig som vill utveckla dig och din hund i tävlingslydnad eller brukslydnad, oavsett vilken klass du är i nu med din hund. Vi kommer mest att ägna oss åt praktisk träning, där en hund i taget tränas, men vi kommer även att ha teoripass. Kursen har sex kursplatser. Datum 30-31 juli (torsdag-fredag); Niina och Kenth håller i varsin dag. Kurspris 2500:- inklusive moms. Välkommen med din anmälan via e-post!

Scroll Up