Kurser

Vi har återkommande kurser varje termin, oftast med olika aspekter av tävlingslydnad som tema. De praktiska delarna i kurserna individanpassas, men målet är också att deltagarna ska få med sig de allmänna tankarna bakom vårt sätt att jobba med belöningsträning. Kurserna hålls i Skojhallen. Nedan ser du de planerade kurserna under denna och kommande termin. 

Lydnadskurser höstterminen 2022

Minisommarläger i tävlingslydnad, 3-5 augusti

Fullbokad, men reservplats går att boka

Ett 3-dagarsläger för dig som vill utveckla dig och din hund i tävlings- eller brukslydnad. Fokus är på praktisk träning men på schemat finns även flera teoripass, bland annat med temat mental träning, och en träningstävling med videogranskning. Datumet för lägret är 3-5/8 (onsdag-fredag) och tiderna är 13-19 (dag 1), 9-18 (dag 2) och 9-16 (dag 3). Kursen har 10 kursplatser där Niina och Kenth är instruktörer för varsin grupp parallellt. Grupperna varvar instruktörer så att alla får träffa oss båda. Den praktiska träningen är individuell och utgår från de önskemål som du har. Det gör också att det inte spelar någon roll vilken klass du och din hund är i nu. Har du inte startat ännu fungerar det också fint, men det är bra om hunden har träningsvana för att kunna tillgodogöra sig träningen. Priset är 3 400:- inklusive moms. Välkommen med din anmälan via mejl!

Lydnadskurs med inriktning på de första klasserna i lydnad och bruks, 11-12 augusti

Fullbokad, men reservplats går att boka

En tvådagarskurs för dig som vill utveckla dig och din hund i tävlingslydnad, och har siktet inställt på någon av de första två klasserna i lydnad – startklass och klass 1 – eller bruksprov – appell och lägre. Vi kommer mest att ägna oss åt praktisk träning, där en hund i taget tränas, men vi kommer även att ha teoripass där målet är att deltagarna ska få med sig de allmänna tankarna bakom vårt sätt att jobba med belöningsträning. Vi kommer även att gå igenom de nyheter som finns i regelverket som börjar gälla 2023. Kursen har sex kursplatser. Datum för kursen är 11-12/8 (torsdag-fredag), tid 9-17; Niina och Kenth håller i varsin dag. Kurspris 2 800:- inklusive moms. Välkommen med din anmälan via mejl!