Kurser

Vi har återkommande kurser varje termin, oftast med olika aspekter av tävlingslydnad som tema. De praktiska delarna i kurserna individanpassas, men målet är också att deltagarna ska få med sig de allmänna tankarna bakom vårt sätt att jobba med belöningsträning. Kurserna hålls i Skojhallen. Nedan ser du de planerade kurserna under denna och kommande termin. 

Vårterminen 2021

Tävlingslydnadskurs 15-16 april

Fullbokad, men reservplats finns

En tvådagarskurs för dig som vill utveckla dig och din hund i tävlingslydnad eller brukslydnad, oavsett vilken klass du är i nu med din hund. Vi kommer mest att ägna oss åt praktisk träning, där en hund i taget tränas, men vi kommer även att ha teoripass. Kursen har sex kursplatser. Datum 15-16 april (torsdag-fredag); Niina och Kenth håller i varsin dag. Kurspris 2500:- inklusive moms. Välkommen med din anmälan via e-post!

Tävlingslydnadskurs 4-5 mars

Fullbokad, men reservplats finns

En tvådagarskurs för dig som vill utveckla dig och din hund i tävlingslydnad eller brukslydnad, oavsett vilken klass du är i nu med din hund. Vi kommer mest att ägna oss åt praktisk träning, där en hund i taget tränas, men vi kommer även att ha teoripass. Kursen har sex kursplatser. Datum 4-5 mars (torsdag-fredag); Niina och Kenth håller i varsin dag. Kurspris 2500:- inklusive moms. Välkommen med din anmälan via e-post!

Tävlingslydnadskurs 11-12 februari

Fullbokad, men reservplats finns

En tvådagarskurs för dig som vill utveckla dig och din hund i tävlingslydnad eller brukslydnad, oavsett vilken klass du är i nu med din hund. Vi kommer mest att ägna oss åt praktisk träning, där en hund i taget tränas, men vi kommer även att ha teoripass. Kursen har sex kursplatser. Datum 11-12 februari (torsdag-fredag); Niina och Kenth håller i varsin dag. Kurspris 2500:- inklusive moms. Välkommen med din anmälan via e-post!

Minisommarläger i tävlingslydnad 21-23 juni

Fullbokad

Ett 3-dagarsläger för dig som vill utveckla dig och din hund i tävlings- eller brukslydnad. Vi kommer förstås att träna hund en hel del, men på schemat finns även flera teoripass, bland annat med temat mental träning, och en träningstävling med videogranskning. Datumet är 21-23/6 (måndag-onsdag). Kursen har 10 kursplatser där både Niina och Kenth är instruktörer för varsin grupp parallellt. Grupperna varvar instruktörer så att alla får träffa både Niina och Kenth. Den praktiska träningen är individuell och utgår från de önskemål som föraren har. Det gör också att det inte spelar någon roll vilken klass du och din hund är i nu. Har du inte startat ännu fungerar det också fint, men det är bra om hunden har träningsvana för att kunna tillgodogöra sig träningen. Priset är 3 200:- inklusive moms. 

Scroll Up