Kurser

Vi har återkommande kurser varje termin, oftast med olika aspekter av tävlingslydnad som tema. De praktiska delarna i kurserna individanpassas, men målet är också att deltagarna ska få med sig de allmänna tankarna bakom vårt sätt att jobba med belöningsträning. Kurserna hålls i Skojhallen. Nedan ser du de planerade kurserna under denna och kommande termin. 

Temadagar under vintern

Nyhet!

Under vintern kommer Niina att ha några tränings- och inspirationsdagar med olika teman i Skojhallen. Känner du dig sugen att komma och utvecklas är du varmt välkommen att höra av dig via mejl

Tema: Mental träning – självförtroende och fokus

Den här dagen är för dig som vill må och fungera bättre i tävlings- eller provsituationen, oavsett vilken gren eller hundsport du ägnar dig åt. Du får möjligheten att utveckla dig själv i mental träning och kommer att få en rad verktyg som kan hjälpa dig att känna dig säkrare på tävlingsplanen. Målet är ökat självförtroende, men med det också bättre koncentration när du tävlar. Helt enkelt ha roligare och bli en bättre förare åt din hund! Datum är lördagen 26/2, tid 10-16, kostnad 1 300:-. Max 8 deltagare.

Tema: Fritt följ och positioner under marsch

Fullbokad, men reservplats finns

Under den här dagen går vi på djupet i ett av lydnadens absoluta huvudmoment – det fria följet. Vi kommer att gå igenom olika sätt att få hunden att gilla att gå vid din sida och att få den att hitta den perfekta positionen. Dessutom tittar vi på ställande, sättande och läggande under marsch, där vi pratar om och tränar på att få hunden att snyggt hitta positionerna. Under dagen kommer teori att varvas med praktik. Datum är söndagen 27/2, tid 10-16, kostnad 1 300:-. Max 8 deltagare.

Vårterminen 2022

Tävlingslydnadskurs 17-18 februari

Fullbokad, men reservplats finns

En tvådagarskurs för dig som vill utveckla dig och din hund i tävlingslydnad eller brukslydnad, oavsett vilken klass du är i nu med din hund. Vi kommer mest att ägna oss åt praktisk träning, där en hund i taget tränas, men vi kommer även att ha teoripass där målet är att deltagarna ska få med sig de allmänna tankarna bakom vårt sätt att jobba med belöningsträning. Kursen har sex kursplatser. Datum 17-18 februari (torsdag-fredag); Niina och Kenth håller i varsin dag. Kurspris 2500:- inklusive moms. Välkommen med din anmälan via e-post!

Tävlingslydnadskurs 17-18 mars

Fullbokad, men reservplats finns

En tvådagarskurs för dig som vill utveckla dig och din hund i tävlingslydnad eller brukslydnad, oavsett vilken klass du är i nu med din hund. Vi kommer mest att ägna oss åt praktisk träning, där en hund i taget tränas, men vi kommer även att ha teoripass där målet är att deltagarna ska få med sig de allmänna tankarna bakom vårt sätt att jobba med belöningsträning. Kursen har sex kursplatser. Datum 17-18 mars(torsdag-fredag); Niina och Kenth håller i varsin dag. Kurspris 2500:- inklusive moms. Välkommen med din anmälan via e-post!