Kurser

Vi har återkommande kurser varje termin, oftast med olika aspekter av tävlingslydnad som tema. De praktiska delarna i kurserna individanpassas, men målet är också att deltagarna ska få med sig de allmänna tankarna bakom vårt sätt att jobba med belöningsträning. Kurserna hålls i Skojhallen. Nedan ser du de planerade kurserna under denna och kommande termin. 

Vårterminen 2022

Tävlingslydnadskurs 20-21 januari

Nyhet: mot nya lydnadsklass 3!

En tvådagarskurs för dig som vill utveckla dig och din hund i tävlingslydnad eller brukslydnad. Eftersom nya regler gäller för klass 3 från årsskiftet är den här kursen extra inriktad på de nya utmaningarna i just den klassen. Vi kommer mest att ägna oss åt praktisk träning, där en hund i taget tränas, men vi kommer även att ha teoripass där målet är att deltagarna ska få med sig de allmänna tankarna bakom vårt sätt att jobba med belöningsträning. Kursen har sex kursplatser. Datum 20-21 januari (torsdag-fredag); Niina och Kenth håller i varsin dag. Kurspris 2500:- inklusive moms. Välkommen med din anmälan via e-post!

Tävlingslydnadskurs 17-18 februari

Nyhet!

En tvådagarskurs för dig som vill utveckla dig och din hund i tävlingslydnad eller brukslydnad, oavsett vilken klass du är i nu med din hund. Vi kommer mest att ägna oss åt praktisk träning, där en hund i taget tränas, men vi kommer även att ha teoripass där målet är att deltagarna ska få med sig de allmänna tankarna bakom vårt sätt att jobba med belöningsträning. Kursen har sex kursplatser. Datum 17-18 februari (torsdag-fredag); Niina och Kenth håller i varsin dag. Kurspris 2500:- inklusive moms. Välkommen med din anmälan via e-post!

Tävlingslydnadskurs 17-18 mars

Nyhet!

En tvådagarskurs för dig som vill utveckla dig och din hund i tävlingslydnad eller brukslydnad, oavsett vilken klass du är i nu med din hund. Vi kommer mest att ägna oss åt praktisk träning, där en hund i taget tränas, men vi kommer även att ha teoripass där målet är att deltagarna ska få med sig de allmänna tankarna bakom vårt sätt att jobba med belöningsträning. Kursen har sex kursplatser. Datum 17-18 mars(torsdag-fredag); Niina och Kenth håller i varsin dag. Kurspris 2500:- inklusive moms. Välkommen med din anmälan via e-post!